Csaladi ház építés, kőműves munkák, új ház építés, felújítás, átalakítás, kivitelezés, tervezés


A tartalomhoz

Hogyan építsünk

Tippek

Az otthon teremtés lépései:

Mit várunk a leendő házunktól? Ez a lépés még a tervek elkészítése elött kezdődik általában és meghatározója lesz az egész project számára. Hány szobára van szüksége a családnak? Mi lesz, ha megnőnek a gyerekek? Tehát a tervezés első fázisa az átgondolás.

Milyen telekre építünk? Telek mérete behatárolja az építendő épület nagyságát. A teleknek mindig van egy beépítési % -a ez változó. Budapesten általában 25-30 % ami általános, de különleges esetekben eltérhet. Még a telek vásárlása elött érdemes a kerületi önkormányzatnál megérdeklődni!

Ha ezeken túl vagyunk neki lehet látni a tervezésnek. A tervező ebben nagy segítségünkre lehet, mert elmondja a lehetőségeket és a behatároló tényezőkre is felhívja a figyelmünket. De ha elötte az ember ceruzával készít egy "skiccet" az is segíthet.Természetesen számítógéppes programok is vannak, ami nem a profi tervezőnek készültek, hanem a hétköznapi embernek is átlátható és könnyedén tervezhet vele.

Ha elkészült a terv és az önkörmányzattól megkaptuk a jógerős építési engedélyt, neki lehet látni az építkezésnek.

Az építkezésnél a kivitelezővel való megegyezés alapján lehet, generál kivitelezésben építeni, de lehet szerkezetkészen is. A kettő között általában a különbség, hogy a generál kivitelezésnél egyösszegben állapodnak meg és mindent a kivitelező intéz ( anyagok, szakipari munkák stb..) tehát csak az épület szinét, burkolat fajtákat kell kiválasztani.

A szerkezetkész kivitelezésnél csak az épület szerkezete készül el a többi munkát "szakipari" a megrendelő szervezi le és ilyen esetben az anyagokat is a megrendelő szokta beszerezni.

Nálunk mindkét megoldás müködik!

Sőt ezen kivül vállalunk részmunkákat is!

Bármilyen formában is szeretne építeni,átalakítani vagy felújítani a házát.

Mi segítünk önnek!

Árajánlatunk ingyenes!

Minden munkára garanciát vállalunk!

Kezdőlap | Bemutatkozás | Galéria | Linkek | Kapcsolat | Tippek | Munkák | Oldaltérkép


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe